Pyydä tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Ulottuvuus


Karant Oy

Viemärijärjestelmät

Palveluksessasi ammattitaitoinen maarakennusyritys


Tasokkaat ja monipuoliset palvelumme kattavat kaikki työt ojankaivuusta suurempiin pihaurakoihin. Erityisosaamistamme ovat etenkin ympärikaivuut — salaojitukset sekä sadevesijärjestelmät.

Miksi Karant on paras kumppani maanrakennukseen?

  • Olemme tunnettu luotettavista toimitusajoista ja hyvästä työnjäljestämme Pirkanmaalla. 
  • Käytössämme ovat nykyaikaiset ja erilaisiin pihasaneerauksen työtehtäviin soveltuvat koneet — kalustostamme löytyy kaivinkoneen lisäksi maansiirtoon sopiva kuorma-auto, pyöräkuormaaja sekä muut tarvittavat koneet ja laitteet. 

Hinnoittelu

Me hoidamme työt ja sinä päätät haluatko hoitaa laskutuksen:

  • Tuntiveloituksella
  • Kokonaisvaltaisesti avaimet käteen –periaatteella 

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Viemärijärjestelmät

Yhdistämme talon jätevesiviemärin kaupungin viemärijärjestelmään vuosien kokemuksella. Jos hulevesien poistoputken yhdistäminen perusvesikaivon jälkeen ei ole sallittu kaupungin järjestelmään tai avo-ojiin, rakennamme asiakkaan maalle tarvittaessa tarpeellisen imeytysalueen, kuten kivipesän.

Asennamme myös umpisäiliöt ja mahdollisesti sen yhteyteen tulevalle harmaan veden imeytyskentän. Umpisäiliö on jätevedelle tarkoitettu umpikaivo, joka tarkoittaa täysin vesitiivistä jäteveden tai lietteen väliaikaiseen varastoimiseen tarkoitettua säiliötä. Tavallisesti umpisäilöön ohjataan asuntojen käymälävedet, mutta välillä siihen voidaan muiden vaihtoehtojen puuttuessa johtaa kaikki talouden jätevedet. Esimerkiksi jyrkällä rinnetontilla tai ranta- ja pohjavesialueilla umpisäiliö on usein ainoa mahdollinen ratkaisu jäteveden keräykseen. Umpisäiliön tyhjennysväli on yleensä noin 2-4 kuukautta riippuen talouden vedenkulutuksesta ja säiliön tilavuudesta.

Toteutamme asiantuntevasti myös biokemialliset puhdistamot. Biokemiallinen puhdistamo on järkevä ratkaisu esimerkiksi haja-asutusalueella pientalojen jäteveden puhdistukseen. Toteutamme puhdistamot räätälöitynä kokonaisratkaisuna tarpeen vaatimalla tavalla ja panostaen laadukkaaseen toteutukseen ja lopputulokseen.