Pyydä tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Ulottuvuus


Karant Oy

Salaojitus

Palveluksessasi ammattitaitoinen maarakennusyritys


Tasokkaat ja monipuoliset palvelumme kattavat kaikki työt ojankaivuusta suurempiin pihaurakoihin. Erityisosaamistamme ovat etenkin ympärikaivuut — salaojitukset sekä sadevesijärjestelmät.

Miksi Karant on paras kumppani maanrakennukseen?

  • Olemme tunnettu luotettavista toimitusajoista ja hyvästä työnjäljestämme Pirkanmaalla. 
  • Käytössämme ovat nykyaikaiset ja erilaisiin pihasaneerauksen työtehtäviin soveltuvat koneet — kalustostamme löytyy kaivinkoneen lisäksi maansiirtoon sopiva kuorma-auto, pyöräkuormaaja sekä muut tarvittavat koneet ja laitteet. 

Hinnoittelu

Me hoidamme työt ja sinä päätät haluatko hoitaa laskutuksen:

  • Tuntiveloituksella
  • Kokonaisvaltaisesti avaimet käteen –periaatteella 

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Salaojaremontti

Käytännössä salaojitus tarkoittaa rakennuksen ympärille asennettavaa salaojaputkea tarkastuskaivoineen. Näin rakenteet saadaan pysymään kuivana. Salaojaputki on anturan alapinnan alapuolelle asennettu rei’itetty putki, josta vedet johdetaan hallitusti purkuputken kautta haluttuun paikkaan.

Erityisen suuri merkitys salaojituksella ja asianmukaisella routaeristyksellä on keväällä, jolloin varmistetaan roudan sulaessa sulamisvesien johtaminen hallitusti pois rakennusten läheltä. Salaojaremontin yhteydessä on syytä varmistaa, että rakennuksen sadevesille asennetaan asianmukainen erillinen poistoputkisto tarpeellisine sadevesikaivoineen.