Pyydä tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Ulottuvuus


Karant Oy

Sadevesijärjestelmät

Palveluksessasi ammattitaitoinen maarakennusyritys


Tasokkaat ja monipuoliset palvelumme kattavat kaikki työt ojankaivuusta suurempiin pihaurakoihin. Erityisosaamistamme ovat etenkin ympärikaivuut — salaojitukset sekä sadevesijärjestelmät.

Miksi Karant on paras kumppani maanrakennukseen?

  • Olemme tunnettu luotettavista toimitusajoista ja hyvästä työnjäljestämme Pirkanmaalla. 
  • Käytössämme ovat nykyaikaiset ja erilaisiin pihasaneerauksen työtehtäviin soveltuvat koneet — kalustostamme löytyy kaivinkoneen lisäksi maansiirtoon sopiva kuorma-auto, pyöräkuormaaja sekä muut tarvittavat koneet ja laitteet. 

Hinnoittelu

Me hoidamme työt ja sinä päätät haluatko hoitaa laskutuksen:

  • Tuntiveloituksella
  • Kokonaisvaltaisesti avaimet käteen –periaatteella 

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Sadevesijärjestelmät

Sadevesiviemäri johtaa katolta valuvat hulevedet, eli sade- ja sulamisvedet pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä, jolloin perustuksia ympäröivä maa pysyy kuivana. Salaojien tehtävänä sen sijaan on kerätä maassa oleva liiallinen kosteus pois talon perustusten luota, ja varmistaa ettei pohjaveden pinta pääse nousemaan liian lähelle talon alapohjaa. Sadeveden kerääminen talteen ja hyödyntäminen esimerkiksi pihan kasvien kastelussa on myös järkevää ja kustannustehokasta. 

Laadukas ja oikein asennettu sadevesikaivo kestää vaativatkin olosuhteet, esimerkiksi vaihtelevat sääolosuhteet kuten lumen ja jään. Asennuksessa käytämme markkinoiden parhaita materiaaleja. ja nurkkiin asennamme aina tarkastuskaivot. Näin varmistamme asennetulle järjestelmälle pitkän käyttöiän ja mahdollisimman helpon huollettavuuden.