Pyydä tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Ulottuvuus


Karant Oy

Radonkaivot

Palveluksessasi ammattitaitoinen maarakennusyritys


Tasokkaat ja monipuoliset palvelumme kattavat kaikki työt ojankaivuusta suurempiin pihaurakoihin. Erityisosaamistamme ovat etenkin ympärikaivuut — salaojitukset sekä sadevesijärjestelmät.

Miksi Karant on paras kumppani maanrakennukseen?

  • Olemme tunnettu luotettavista toimitusajoista ja hyvästä työnjäljestämme Pirkanmaalla. 
  • Käytössämme ovat nykyaikaiset ja erilaisiin pihasaneerauksen työtehtäviin soveltuvat koneet — kalustostamme löytyy kaivinkoneen lisäksi maansiirtoon sopiva kuorma-auto, pyöräkuormaaja sekä muut tarvittavat koneet ja laitteet. 

Hinnoittelu

Me hoidamme työt ja sinä päätät haluatko hoitaa laskutuksen:

  • Tuntiveloituksella
  • Kokonaisvaltaisesti avaimet käteen –periaatteella 

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Radonkaivot

Laadukkaat, sisäilman radonpitoisuuksia huomattavasti vähentävät radonkaivot saat laadukkaasti asennettuna meiltä! Tyypillisimmin rakennuksen ulkopuolelle asennettavalla radonkaivolla on mahdollista pienentää merkittävästi sisäilman radonpitoisuutta. Käytännössä radonpitoinen ilma ohjataan kaivon alipaineen avulla pois maaperästä. Sisäilma muuttuu paremmaksi sitä mukaan, kun radonpitoisuus laskee maaperässä. Asianmukaiset radonmittaukset tulee olla suoritettuna ennen radonkaivon asennusta.

Radonkaivon poistoputki on suositeltava asentaa turvallisen välimatkan päähän oleskelualueista. Radonkaivon asennus kannattaa ehdottomasti jättää luotettavalle ammattilaiselle, näin varmistetaan sujuva kokonaispalvelu ja ennen kaikkea laadukas ja turvallinen lopputulos. Meiltä löytyy tarvittava ammattitaito ja asiantuntemus siihen, että voimme tarjota jokaista yksityiskohtaa myöten luotettavan ja laadukkaan palvelun!